fredag 30. september 2016

S A L G | Dale Babyull


Vi har 50% på all babyull fra Dalegarn"Dale Baby Ull er spunnet av fineste australske merinoull, som er grundig kjemmet for å gi en myk og jevn overflate. 
Kun merinoull fra de beste distriktene i Australia blir brukt i Dale Baby Ull, det er det som gjør vår Baby Ull så unik og så utrolig god! Plaggene blir da av høyeste kvalitet og føles særdeles behagelige mot huden.
Dale Baby Ull er superwash behandlet og kan vaskes i maskin på 40 grader med ullprogram.
Et plagg strikket i Baby Ull må tåle hyppig vask og samtidig holde seg fint. Dale Baby Ull kan vaskes i maskin på ullprogram på 40 grader. Bruk et vaskemiddel med en mild pH-verdi, vi anbefaler Unik Ull & Silke. Skyllemiddel må ikke brukes. En kan også vaske plagget for hånd, dersom du ønsker den mest skånsomme vasken. For å unngå misfarging må en forsikre seg om at vaskemiddelet er godt oppløst før plagget legges i vannet. La ikke plagget ligge i vannet i bløt. Tørkes flatt.
Plagg strikket i Dale Baby Ull kan dampes lett med et klede. Plagget bør oppbevares liggende, skjermet fra sterkt lys og høy fuktighet.
Dale Baby Ull er et fint og tynt garn, som strikkes på pinner nummer 2 ½.
Anbefalt strikkefasthet er 32 masker på 10 cm. Dersom en strikker for løst i forhold til strikkefastheten skiftes til tynnere pinner. Dersom en strikker for stramt byttes til tykkere pinner.

Et nøste Dale Baby Ull inneholder cirka 165 meter garn. Hvert nøste veier 50 gram"


-med forbehold om at farger kan bli utsolgt -

Ha en flott strikkedag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar